M’productions utvikler og produserer opplevelser innen kulturnæringen!
Kunnskap, kreativ tenkning, problemløsning, praktisk tilnærming og mot er bare noen faktorer som påvirker en vellykket opplevelse eller produkt – enten det dreier seg om en konsert, lansering, et foredrag, et arrangement, en forestilling, en utstilling, en festival eller annen form for opplevelse.

Vi tilbyr;
– idé- og konseptutvikling
– rådgiving
– prosjektledelse
– planlegging, koordinering og gjennomføring
– turnélegging og booking
– kurs og workshops
– formidling av artister og kunstneriske produksjoner

Vår filosofi
Kreativitet er en motor for innovasjon og utvikling. Kreative næringer er derfor en nøkkel til sosial og økonomisk verdiskapning.
Det spesielle med M’productions er at vi selv er utøvende og fullt virksomme i ulike våre respektive kunstneriske miljø. Våre tilbud er utviklet og basert på vår individuelle kunnskap og ekspertise innen kreative næringer og underholdnings-industrien.

Vi tror nemlig at vår mangeårige erfaring som utøvende kunstnere samt våre personlige møter med publikum og ulike kunder fra næringslivet, gir oss en unik innsikt og forståelse for kundens mål samt ønskede opplevelser. Dette danner et solid grunnlag for utvikling av konsepter, opplevelser, events, kurs og andre arrangementer for næringslivet og andre.
M’productions ble startet og drives av  Mocci Ryen. I tillegg til musikkstudier har Mocci også studert markedsføring, økonomi og har bred erfaring innen prosjektledelse. Mocci Ryen har de senere år utviklet unike produkter og tjenester for næringslivet i samarbeid med fagpersoner fra ulike kunstneriske miljøer.